Tuesday, October 1, 2013

review makanan western di Tasik Puteri Charbroil Western Food

setiap bulan kalau dapat gaji mesti pergi makan tempat yang tak pernah g makan lah..
saja lah sebulan sekali rasa tempat makan best-best...
so nak try lah kat kawasan umah aku ini...
tapi itulah agak tak berapa nak sedap lah...
kalau nak masak western ini kena lah buat bebetul.

kakak aku order chicken chop..kakak aku nye ok..boleh tahan lah kakak aku kata...
bila tang aku ..aku order fish n chip..
adehai..fish nya macam beli yang dah siap kat pasaraya itu..yang jual frozen itu..yang kecik-kecik itu..alahai aku tak boleh fish camtu..
sapa pernah makan kat secret recipe tengok set fish n chip dorang memang tebal ..sedap tau...
fish itu memang isi penuh dengan ikan...
ikan itu sedap je makan..rasa fresh je..aku bukan nak banding beza gerai biasa dengan secret recipe yang memang dah gah itu..tapi dari segi harga memang patut kena sediakan hidangan ikut pada harga yang pelanggan bayarkan..secret recipe itu harga kemain hebat tapi padan dengan hidangan nya kan..
ini gerai je tapi harga kemain mahal tapi hidangan nan ado jekkk...
adehai memang sekali je lah aku makan lepas ini tak delah dah..hahaha..
kadang-kadang pelik orang komen kata sedap...sedap...tapi bila aku makan tak lah sedap mana pun...
itulah selera berbeza -beza kan..

oklah itu jelah review aku..review lebih kepada tak sedap sebenarnya..hahaha...


sekian..

No comments:

Post a Comment