Friday, October 11, 2013

im big girl now,, ibu...


thanks to Allah give this little angel in my life...*wah gitu speaking*..huahuahua
syukur Alhamdulilah..qasrina nak masuk 5tahun 24 Oktober ini...
sekejap je kan...
rasa baru sakit nak bersalin kan dia..
dalam pantang pun masalah dia kembung je...
nangis sebab kembung jekkk...
dulu kemain booolat...la ini kemain kuruihhhhh..hehehe
sampai dia komplen balik kata aku gemukkkk...
poyooo...
mentang2 dia kuruihhh..
dia kutuk makencek plak..*tak boleh terima kenyataan..* hahaha

apapun qasrina sekarang dah jadi kakak..
sangat penyayang dengan adik dia..
kadang2 adik dia tarik rambut dia sabar jekk..*sebab pikir adik dia kecik lagi agaknya..*..huhuhu
dia suka peluk adik dia..*adik dia jerit halilintar*
maka yang kena marah balik ofcoz lah kakak qasrina sapa suruh peluk adik itu kuat-kuat..
suka pantau adik dia buat apa..
sikit-sikit dukung adik..terlalu mengawal adik dia..sampai adik dia berdiri lama-lama pun sibuk nak dukung adik..
adik dia spesies nak bebas jekk..memang menjerit jelah dia bila kakak dia ganggu dia..
aishhhhh..
aigooo
ini 2 olang budak haa manyak kasi ibu pening woooo...

qasrina pun sangat rajin bantu..suruh mintak tolong ambil apa2 pun mesti kena sebut "please" >"< 
baru dia nak buat >"<  hahahaha..

p;s tak prepare apa-apa pun lagi untuk birthday budak 2 olang ini..nak jemput kekawan ke atau nak buat untuk ahli keluarga jek..hahaha
padahal tak sampai sebulan je lagi birthday budak-budak ini..huhuhu...

No comments:

Post a Comment