Wednesday, October 9, 2013

handle pintu keta saga ku tercabut..huhhh

handle door keta aku itu dah rosak dah lama dah..nak tahu siapa yang rosak kan..
anak dara aku yang sulung..huhhh...stress aku weh..badan kecik je tapi ganas gilerr...
qas ini suka kata handle door itu ketat..padahal tak reti nak tarik..
masa kejadian itu aku tak nampak..tengok2 je laki aku bagitau qas dah rosak handle door itu..
nyirap je aku..
grrr...
nak marah laki aku depan itu pulak..
kalau laki aku takde itu dah bertanda dah badan qas itu..
pedulikkk...
tapi sebab laki aku ada memang cantik lah badan anak dia itu..
geramm weh aku jaga keta itu punye lah kan macam harta emas karun tau..
sampai ke tangan qas patah segala semua nya..haihhh...

so berbulan jugak lah terpatah sebelah..masih boleh guna lah..
sekali ahad hari itu aku hantar ke car wash kat tesco rawang itu..
sekali lepas dah cuci aku pergi amik keta itu..
tengok aku nak tarik terus tertanggal terus..
budak carwash itu kata dia sembur air sekali handle itu tertanggal.. *yelah itu*..
aku selama ini basuh kat carwash lain ok jek..tak de pun tertanggal handle tu..eee nyampah...

so tercabut lah habis langsung...
adeh nak tukar kat kedai dah kena charge berapa lah pulak itu...
lepas itu tak tahu lagi berapa plak harga handle itu..
adehhh duit ..duit...
stressss!!!

p/s: aku nye nuffnang dah ok..dah jadi gliterrati balik...weeeee....

No comments:

Post a Comment