Monday, August 19, 2013

brutal tul budak ini..



meh le aku nak story mory sikit cite si Qaliesya ini..sebelah dia itu sepupu dia nama Hannah..Hannah ini cam lembut sikit lah...pergerakan dia pun slow jugak tau..macam lemah lembut gitu...sekali Qaliesya ini brutal ok...
dia nampak je Hannah ini tengah duduk diam2 kan ..dia datang dia buat aksi merangkak sambil goyang2 kan badan dia itu..macam nak buat - buat jatuh kat depan Hannah itu...
terkujat2 si Hannah ni tengok aksi Qaliesya ini...
kadang-kadang Hannah itu diam2 dia boleh pergi datang dekat Hannah dia cubit muka Hannah itu..huhuhu...
brutal nya Qaliesya ini...
aku sampai urut dada tau...tengok perangai dia gitu...jangan cedera muka si Hannah  itu sudah...Hannah itu dah lah putih gebu ...kena cakar pun mahu dah merah2 muka dia..hahaha...pe tah lagi Qaliesya ini cubit muka dia..adehh urut dada..urut dada...

bila kakak aku upload gambar ini dalam fb ramai duk komen ketak-ketak kat tangan deme dua orang ini...
memang kalau keturunan aku anak-anak buah aku termasuk anak-anak aku lah memang masa kecik-kecik..masa baby-baby ini memang badan semangat-semangat...ketak-ketak tangan..tapi bukan baby obesiti yer...bila dah besar mula lah slim je badan..bagus lah gitu..aku pun tak lah risau sangat tentang berat badan ini...biar kecik besor takpe..jangan bila dah besar gemok-gemok itu yang aku risau...
hahahaha
termasuk lah aku tengok badan sendiri..takuttt...hahaha













No comments:

Post a Comment