Wednesday, June 19, 2013

MARI- MARI JOIN CONTEST BABY CERIA..BY HTTP://BARANGBABYMURAH.BLOGSPOT.COM...WEEEE...

Salam semua...lama siot tak hapdet blog sunyi ini..hahahaha...apa blh buat busy u ollsss...sanggatttt lah busy kununsss nye..hahaha...oklah aku nak try nasib masuk contest..eh bukan untuk aku...untuk anak2 aku itu...huhuhu...cuba nasib je...
BANNER CONTEST

Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.

4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..

6.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"


7. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).


8. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.


9. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog 


10. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


11. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


12. Anda harus masukkan gambar banner contest.

13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.


14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.


17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.


18. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.


19. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.


19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.


20. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

21. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

23. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.


22. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.


TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dan ini gambar anak-anak saya yang comel dan ceria serta bertenaga luar biasa...huahuahua...




qaliesya dobot bagitau....
sebelah kiri adalah qaliesya dan sebelah kanan kakak saya qasrina

ibu kekawan saya semua..
" mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com

bagilah saya dan kakak saya menang oke...
sebab kami sangat comel ...hikhik..
kalau saya menang saya nak hadiah no 3...
sebab senang ibu saya nak dukung saya yang tembun ini..hikhik...

nama penuh saya NUR QALIESYA INARAH BINTI ZURAIDI (7bulan)...
nama kakak saya NUR QASRINA ZULAIKHA (5 tahun)...
nama ibu saya yang cantik itu..NUR ATIQAH BINTI ALI..

marilah kekawan sume join yang senang dan comel ini...
segala syarat penyertaan ada di atas...

bubye...tata...






No comments:

Post a Comment