Thursday, September 6, 2012

checkup 30 minggu

huhu..malas betul nak update tentang checkup mingguan ini..lagi2 sekarang dah mula checkup 2 minggu sekali..huhuhu..

so tadi checkup...alhamdulilah ok..
tapi kena ulang minum air gula untuk kali ke3..
sebab kali ke 2 itu gula aku drop lepas minum air gula..doktor pun pelik...
aku lagi pelik...boleh tanya ada muntah tak..aku cakap takde...sedap je aku telan ayor itu..huhuhu..
sebelum:4.7
selepas :3.6

so esok kena ulang minum air gula lagi..aduh payahnya lah macam ini..
tapi redha jelah..
harap2 esok sedaplah air gula itu..(ada ke air gula itu sedap)...yakkssss...

harap2 lah aku mampu tempuh minum air gula itu esok...yakksss...

so tadi semuanya ok...
kepala baby pun dah kat bawah..
HB pun ok...
berat badan pun ok ..naik lah 800gram...huhu..oklah dr tak naik langsung..
pergerakan baby dah kena mula kira dah..

dan sekarang aku dilanda flu n batuk...hohoho..
doktor bagi ubat batuk je tadi sebab batuk aku sampai dah berkahak..huhu..

itu jelah..tiba2 hilang mood nak menaip..
tapi dah rasa excited sebab tinggal lagi 10minggu je lagi..
peknen kali kedua ini memang rasa sekejap je ..
tapi mood memang ke laut lah..
rasa macam nak marah dan mood memang ntahapa2 lah...

nasib lah..
entahlah.
eh dahlah...

No comments:

Post a Comment