Wednesday, August 8, 2012

10 hari terakhir ramadhan

alhamdulilah setakat ini bertahan lagi berpuasa...walaupun baby makin aktif dalam perut ini...saiz perut tak tahu lah..ada kata beso...ada kata kecik...

tak kisahlah yang penting anak aku dah kena berpusing ke bawah sekarang ini...insyaallah...
dah tinggal 10 hari terakhir ramadhan..
sekejap je kan...
pejam celik pejam celik dah nak raya...
best ke raya...??best sebab ada anak je..huhuhu


apapun semoga lebih kuat untuk sambut raya kali ini..
ye lah rasa macam letih sangat sekarang ini.,.
kaki dah 2kali dah krem masa tido..
sangat sakit...
dulu masa 8bln baru krem...
agakanye aku travel jauh sangat agaknya...

takpe sementara nak tunggu baby kuar je ini...

p/s: rindu arwah abah..al fatihah...

No comments:

Post a Comment