Tuesday, July 3, 2012

rasa gerakan, sepakan, tendangan...

sekarang ini  baby makin gerak aktif dalam perut berlemak ku ini..huhuhu...lagi2 bila malam...huhuhu...tapi aku perasan baby ini still lagi kat bahagian rahim aku...macam lambat je nak rasa gerakan kat perut itu...lepas itu rasa macam baby ini banyak duduk sebelah kiri perut aku..tak rasa baby ini beralih ke sebelah kanan....sebab masa qas dulu dah 5bulan baru aku rasa gerakan...yang baby ini awal rasa dia bergerak...kadang-kadang rasa menegang je kat bahagian bawah itu...aduh kadang2 rasa baby mengeras...macam nak dekat bersalin pulak rasa nya..ish...nauzubillah ....moga2 segala nya berjalan dengan baik2 sahaja...

minggu depan ada check lagi...harap2 semua ok je lah...nerbes lak tetibe,...huhhuhu

No comments:

Post a Comment