Thursday, June 28, 2012

silap ngidam..

pagi tadi tengok orang beli teh ais terus aku jadi tingin sangat nak minum...pastu makan nasi lemak..semua ok je sampai lah pukul 12 tengahari tadi...terus rasa macam angin tak lepas je dari tekak ini...pergi toilet terus keluar segala isi perut yang aku makan pagi tadi...makanan aku tak hadam lagi rupanya..padahal aku makan pagi tadi..dah lama kut....bila dah keluar semua isi perut itu ...terus rasa lega...tapi tangan aku jadi mengigil...Ya ALLAH...serik rasa nya ...kalau tahu macam ini akibat memang aku tak nak minum dah...kesian baby aku...lepas aku muntah itu terus baby gerak2 aktif...agaknya makanan itu tak sampai pun kat baby agaknya...aku jadi lembik tadi..ini pun masih lembik lagi ini...akhirnya minta kawan opis tapau kan aku bubur ayam McD....itu je yang aku makan rasa ok setakat ini...dan elok nya dalam bubur itu ada letak halia...aku kunyah halia itu bagi lancarkan angin keluar dari perut aku .....

sekarang masih rasa lembik sangat...tadi kol ayah qas kata tingin nak makan cekodok pisang..suruh dia buat nanti petang kang balik kerja nak makan..huhuhu....harap2 oklah untuk aku drive ini...badan rasa lemah lagi...

:(

No comments:

Post a Comment