Monday, June 25, 2012

perbezaan mengandung anak 1 dan 2....

anak 1- pergi checkup suami temankan walaupun isteri tahu memandu...
anak 2- isteri drive sendiri pergi checkup...suami buat dek je...

anak 1 - suami ingatkan isteri tarikh next checkup...
anak 2 - suami tak ambil tahu langsung checkup apatah lagi bertanya tarikh nya...

anak 1 - isteri sakit pinggang, suami amik minyak urutkan pinggang isteri sambil bercakap2 dengan baby dalam perut itu...
anak 2 - isteri mengadu sakit pinggang...suami buat2 tak dengar je...

anak 1 - bagi bajet beli barangan baby...
anak 2 - pandai2lah isteri cari bajet untuk barangan baby...kalau ikut suami guna je baju anak sulung yang 4tahun lepas...yang dah lusuh2 itu pun nak guna juga ke??

anak 1 - dulu pergi jalan2 temankan isteri ...takut isteri jatuh ke ....tak larat ke..
anak 2 - isteri drive lah mana nak pergi sendiri...tunggu suami asyik tido je...

so moral of the strory : MEMANG DUA JE LAH ANAK AKU BAGI KAT KO EN.SUAMI OIII...


No comments:

Post a Comment