Tuesday, June 12, 2012

beli botol susu Avent


murah kan harga botol ini..dapat 3botol lagi...sesiapa nak beli boleh tengok di fb kedai murah avent..harga yang dijual berpatutan berbanding ada satu blog ini aku tengok...barang2 avent kena cepat sebab limited stok kan...

so yang ini dalam 1box ada 3botol...so aku kongsi dengan opismate aku...dia amik 1botol..2botol lagi aku punyalah...harga termasuk postage tak sampai rm80 pun...kalau beli dekat luar...harga botol ini dijual berasingan...bila ada promosi baru murah...yang kat fb ini aku tengok memang yang ini paling murah...

so selamat membeli...hehehehe...

No comments:

Post a Comment