Thursday, March 15, 2012

Stylo Burgers

tengok gambar bawah ini dulu....

delicioussss....nyummmy...



sedap tak???hikhikhiks...meleleh dah air liur itu eh...lap dulu liur itu...hehehe...


dan ada macam-macam jenis burger lagi...yang gambar atas ini burger daging...besar tak..berbaloi sangat kalau beli....nak tahu kat mana jual ini???


Stylo Burger 
Jalan Sri Permaisuri 6, 
57000 KUALA LUMPUR 

kalau sesiapa yang biasa area Cheras mesti tahu kat mana kedudukan gerai ini...senang je nak cari...kalau korang lem jugak hahahahaha...google map je le...hahahaha....

ada macam2 jenis burger lagi tau...lepas itu sos nya black pepper yang ngancam  aummmm...ehh...hahahaha....

rasa kalau boring-boring pergi lah yer..sokong perusahaan orang melayu...ini semua kengkawan opis aku...sekadar membantu..lagipun niaga ini dua-dua kengkawan aku..suami isteri lagi....so aku tolong promote dan burger stylo ini pun sedap, enak dan menggiurkan..hahaha..macam orang pulak burger ini..hahaha...ok nak start merepek dah..stop dulu...


ok daaa.....


2 comments:

  1. kt belah mane iqa?mcm besh2 je burger nih..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat sri permaisuri..kalau ko google blh thu kat mna nya...:)

      Delete