Wednesday, March 7, 2012

Kursus Day 2 -Melaka

Sambung pengemberaan yang tak seberapa aku ini ar....idoklah dapat berjalan sangat kat melaka ini...sebab bukan pergi bercuti ...sekadar berkursus...so faham2 jelah...siang penuh dengan aktiviti kursus...malam nasib tak de kelas...so aku n the geng pun "menggoda" seorang staf kat Melaka ini supaya membawa kami berjalan2 pada malam kedua di Melaka itu...mamat ini nama Azad...very the funny guy lah...dalam kursus itu ..dialah paling banyak buat lawak bangang ...satu group dengan aku...sewel jup aku..tak lah gile lagi..huahuahuahua.....

so masa dalam bilik hotel itu aku hampir nak terlelap ok tunggu mamat ini..ingatkan tak jadi...sekali dalam pukul 8.30malam tepon kat bilik aku itu pun berbunyi....member opis aku angkat..."Hello kak, jomlah, saya dah tunggu kat lobi ini...limosin pun dah tunggu akak2 semua ini"..hahahaha....terbelahak aku gelak dengan kakak sebilik aku itu..hahahaha...lawak kan...gile perli pun ye...manalah tahu dia dah tunggu ..ingatkan tak jadi..hahahaha...

so bertolak lah kami ke Jonker Walk...situ je pun yang masih buka...yang tempat lain aku bukan tahu sangat...

enjoy je lah pic yer...


inilah geng2 opis aku yang pergi sekali...ada 3orang semuanya..tak ramai..kang ramai2 tak masuk kursus kang...buat benda lain jer...hahahaha...ini depan restoran cina apatah..depan aku masa ini penuh dengan pemandu n beca untuk dinaiki yer ....

agak blurr gambar ni..tetapi tetap terserlah kecomelanku..*sila muntah dengan kadar segera* huahuahuahua...

  ini betul2 hadapan jonker gallery..dalam kedai ini banyak jual souvenir2..sangat comel n cute mute...






cute mute kan..tomey nya...lebih2 plak reaksi aku ini..hahaha


macam kepochi je...padahal tak beli apapun...hahaha..



cantik kan...lebih kurang macam lampu untuk diletakkan kat siling ini...

ini pun cantik2..pinggan2 seramik...

kat depan ini ada stage...untuk sesi karoke..so ada satu minah cina ini...dia nyanyi lagu dangdut uollss...lenggok suara dangdut pun jadi uollss..hahaha..gila lah..



abaikan perut mcm aku ngandung itu yer...tak suka..tak suka..!!
 candid


 hehehe..muka tak bersedia...

wah gagah nya abang power..hahahaha



lepas itu kami pun balik...tak larat sebenarnya...tak best pun jugak sebenarnya...biasa lah tempat ini ..macam pergi petaling street je...:P

masuk hotel kul11mlm ...terus krohhhh...krohhhh...zzzz...hahaha

No comments:

Post a Comment