Wednesday, March 28, 2012

dugaan datang lagi..

hukhukhuk..nak nangis dulu boleh..hukhuk...yang pasti aku penat sangat sejak aku disahkan pregnant ini...penat otak fizikal..ohh...hari sabtu lepas...aku suruh ayah qas ambik qas dari rumah parents aku kat rawang...hari isnin abah aku pengsan depan rumah..doktor scan tulang bahu kiri dan kaki kiri abah aku PATAH...dugaan lagi...sekarang ini tengah terbaring atas katil...abah aku dah berusia..doktor check kalsium dalam tulang abah aku  0% kalsium...so lagi menambahkan keretakan dan punca tulang dia senang patah...memang dugaan sungguh..abah aku macam dah nazak pun ye lepas keluar hospital itu....tapi masa pagi tadi aku pergi kerja aku tengok abah aku macam dah ok...cuma dia tak boleh jalan lagi...duduk atas wheelchair...lepas itu...anak aku pun  batuk dan selsema tak baik2 lagi...entahlah jangkitan mana dia dapat kuat macam itu...

eh bersabarlah..bak kata kawan aku..aku kena kuatkan semangat..aku kena sabar..itulah aku tahu aku sabar (puji diri sendiri)..tapi inilah perjalanan hidup kita kan..nak tak nak kenalah hadapi kan...:(

1 comment:

  1. sabar iqa..kuatkan semangat..Dugaan tu dtg..sbb DIA sygkan kita..percayalah

    ReplyDelete