Friday, March 9, 2012

Day 3 - Melaka - Last Day

Hari terakhir berkursus..rindu dah kat semua waktu ini..rindu kat anak lah terutamanya....sesi kursus yang terakhir adalah permainan lambung dadu...sungguh happening kursus ini...rasa-rasa berminat boleh google nyt international...so rajin2 lah google..sangat best pembelajaran yang diterapkan...wa tak tipu punye...hehehe...



ini lah group aku...group SMART...hahaha....dapat tempat ketiga dari 6 kumpulan..ok lah...group aku ini kelakar2 semua nya...yang aku cerita mamat yang bawak aku n the geng pergi jalan-jalan kat melaka itu..yang duduk tengah2 itu...azad nama nya...hehehe..yang lecturer itu yang tengah2 itu..cantik kan...aku tengok kulit muka dia cantik sangat...rambut pun panjang..badan pun seksi jer....auwww...hahaha...genit je orang itu...auwww......

masa last day dah check out dari hotel itu...aku n the geng pun bergerak balik...sebelum itu kami singgah diiiiiiiiiiii:-


hmmm....


nyum...nyum...


the best in town Kelebang, Melaka....deliciousss....sedap lah uollssss....tergamam mak minum tau nokk.....

paling terkenal di Melaka....

dalam rm 2.20 sahaja...paling terkenal buka pagi hingga petang..malam tak buka ye...gerai je yang ada...betul-betul bawah pokok kelapa..hahaha...dan gerai kecik je tapi orang beratur berderet-deret...
kalau korang nak rasa the famous Coconut Shake ini adalah kalau dari Hotel Pantai Puteri itu...keluar je hotel pusing kiri...ambik laluan ke bandar hilir...ikut laluan ke kiri...kiri dan kiri...sehingga nampak stesen minyak Caltex then gerai itu betul-betul selepas stesen minyak Caltex itu..korang nampak Caltex then kereta berderet-deret berhenti itulah tempat nya jual Coconut Shake itu..wah nyummy...sedap korang tak tipu..aku masa itu dah kenyang...tapi masih sedap ku rasakan masa itu...hehehe...Coconut Shake itu mixed dengan aiskrim vanilla yang sedap...pastu bila sedut je rasa kepingan-kepingan isi kepala kelapa itu sebiji-sebiji...aihhh  sedap lah...boleh ngidam kalau tak dapat ini...kalau korang dah dekat-dekat kawasan Klebang itu jangan lupa singgah k tempat Coconut Shake ini k....


so balik beli Coconut Shake terus gerak balik k.l...membuta ler memasing kecuali pemandu hahahahaha...gilo lah kalau dia tido jugak..hahahaha....

Selamat Tinggal Melaka...Next Time I Will Come Back Again...

No comments:

Post a Comment