Wednesday, February 15, 2012

Legaaaaaaaaaaaaaa............

panjang sih legaaaaaaaaaaaa aku..hahahaha...sebab tak jadi pregnant kan..hahaha...akhirnya aku period juga...dalam hati lega...tapi sedih juga tau...yelah sebulan tak pregnant..ingatkan dah pregnant..rupanya tidak..legaaa ....ceh bape kali legaaa daaa....hahahaha..

so tadi aku cek darah untuk tahu lah kedudukan penyakit-penyakit dalam badan ini...mana lah tahu sampai sebulan tak period itu sebab memang masalah dalam badan ini....tapi ini tengok ok semua...kolestrol dalam darah pun dah ok...sebab seminggu yang lepas aku dah start balik minum oat dengan milo...sedikit demi sedikit...padahal tekak loya ok nak terima....tapi ku gagahi jua...tak naklah tua-tua nanti duduk hospital pulak...gagagaga...harap2 lah tak...

cuma sekarang emosi tak berapa nak stabil ..itu sahaja...sedih...sedih...dan sedih...entahlah sampai bila nak sedih ni...

No comments:

Post a Comment