Thursday, February 16, 2012

kata cinta tapi lukakan hati orang yang dicinta ....

aku kerja part time kedai bunga masa valentine day kat KLCC...bos kedai bunga itu ajak tolong situ..sebab hari Valentine Day itu memang bz tahap giler punye...so aku pun...tolong lah..sampai lenguh2 kaki mak nokkk....memang tak berenti lah aku buat...buat je bouquet bunga ...letak kat depan dah sold out...bayangkan 6 jam berdiri...lepas itu duduk 15minit jer....aduhai bayangkan lah...manusia punya ramai kat KLCC itu...aduhai...paling sibuk waktu lunch dan masa orang balik kerja...maklumlah kat Twin Tower itu semua gaji masyuk-masyuk nya....setakat rege bunga 100 lebih je apa lah sangat...huhuhu...cenonet je dari gaji dorang itu...hehehehe....

tapi itulah penat berkerja balik tengok 'drama' si lelaki a.k.a suami pulak dengan tutt itu...entahlah sampai bila lah aku nak berkeadaan macam ini pulak...memang aku tak nak cerai...tapi aku dah tak tahan sebenarnya...penat otak tau fikir...tapi memang aku happy je kerja kat kedai bunga itu walaupun penat...sebab otak aku free...cuma pening nak design bunga je lah...bila balik rumah hati pun dah tak gembira....buat-buat lah gembira....bila diminta lepaskan ....si lelaki tak nak...hmmm memang lelaki ini TAMAK lah aku rasanya....dan tak tahu bersyukur kan SI LELAKI ini kan....


aku baca blog orang lain...bahagia je dengan suami masing-masing...sangat beruntung lah si perempuan yang dapat si lelaki yang jujur dan cintakan si perempuan ini dengan seadanya....teruskan begitu..jangan mencari perempuan lain...sebab si lelaki ini akan menyesal sekiranya apa yang ada di depan mata akan hilang....baru nak mencari ..dan kecewa sebab ditinggalkan...aku tunggu saat-saat begitu je ...nak tengok si lelaki itu menyesal ke tidak...dan harapan aku agar aku takkan terima si lelaki ini lagi...hati dah tak de rasa apa dh dengan si lelaki ini pun...

No comments:

Post a Comment