Monday, January 30, 2012

Tensi..

dah 2bulan period aku tak teratur...aku perasan berat badan aku memang naik sedikit demi sedikit...aduhai...macam mana lah nak betulkan balik period aku ini...lewat bukan sikit hari dekat 2minggu dah...bulan lepas pun sama...ingatkan dah peknen ...cek2 guna UPT tak ade pun negatif...bulan ini pun sama...aduha risau sungguh aku ..di dalam keadaan krisis n konflik ini ...aku harap tidaklah aku peknen ...takuttt...dibuatnya jadi apa2...aduhai...dan aku risau sebab hormon aku ini...macam ini...???selama ini period aku tak pernah tak teratur...segalanya berjalan lancar...walaupun aku dalam keadaan stress gila-gila pun still period ikut tarikh itu...hmmmm takuuuuuuuuuttttttttttt lah...kena diet balik lah ini...kena pergi gym lah...tapi malas nya nak start ke gym balik...risau nya.....

No comments:

Post a Comment