Tuesday, December 27, 2011

nak tukar voleyy takk..???ngee...


rasa laku tak trade in hp Blackberry storm dengan Blackberry ini..???huhuhu..

*dh mimpi-mimpi dh pakai Torch ini..huhuhu...

eh??tapi nak cekau fulus mani kat mana...hukhukhuk....





ini lagi termimpi-mimpi jugak nak pakai hp ini..tapi ini lebih kepada notes...apakah beza nya itu...???beza pada nama lah..hahahaha...ntah le mana aku tahu beza ...aku minat tengok aplikasi hp ini je..huahuahua...sebab nmpk macam soksifikated..eh betul ke eja ini..???huhu...
tapi #berangan je lah...

#berangan itu perlu ..untuk negara yang tercinta..apa kena mengena...ahakzz...

No comments:

Post a Comment