Tuesday, October 18, 2011

kek hari jadi qas...VERSI XJADI KEK!!

mgu lps aku order kek hari jadi qas kt king's confectionery....aku tgk2 gmbr utk buat kek lah kan...kek dh jmpa gmbr nk ltk ats kek itu aku xberkenan...xlah xikut trend...skrg apa bnda pun ko bt msti ikut trend ...bkn apa mmg lah gmbr2 kartun yg aku tgk tu semua ok..tp semua kartun dolu2 punye...so mmg xberkenan lah...n satu lg kalau buka kedai kek kt malaysia sila lah ada kartun malaysia jugak...ini aku cite pasal upin ipin pun xkenal  kartun apa itu...

lagi satu yg mmg aku paling xberkenan kan..pekerja bangla yg layan aku itu...mmg ssh la nk berkomunikasi...aku tak tahu lah mmg tauke kedai king's kt SRI PETALING ini mmg nk untung je aku rasa...keupayaan melayan pelanggan mmg hancur lah...satu sb pekerja ...lps itu bila aku tya blh bt gmbr ini...Jawapan "BOLEH"...semua BOLEH lah ....bila satu masa aku bg gmbr utk ltk atas kek ..jadi TAK BOLEH plak kan..so mmg sorry la aku trus cancel kek itu...pada aku kalau bakery ko xmampu nk bt segala jenis kek xpyh lah nk ckp BOLEH kt pelanggan sb akhirnya menyebabkan pelanggan marah dan cancel order langsung rugi...nasib baik aku order 2minggu awal...klu lmb mmg aku terpaksa amik gak lah kek nya...

aku bkn cerewet tau ..tp aku xsuka wktu aku order tu semua BOLEH..bila aku request tibe2 jd xblh plak..mmg aku xsuka...masa aku order aku dh byr deposit semua...ok je boleh...bila aku hantar gambar ckp xboleh..mmg xblh blah lah rasanya....

SO AKU CANCEL...AKU TEMPAH KT KEDAI LAIN LAH...

No comments:

Post a Comment