Monday, March 14, 2011

Rumah Baru!!!

tajuk kt atas mcm gempak...mcm baru beli rumah je padahal sewa rumah baru je...huhuhu...so apa2 hal kna excited lebih lah..hehe ...so cite psl rumah ni ..rumah flat kos rendah jer...hampir 2minggu la aku n kengkawan cri rumah smpi naik blur la...punya la ssh...akhirnya aku search kt mudah.com pastu aku tgk ada la rumah kt balakong ..okla sewa pun blh dikurangkan lagi..so tepon tuan rumah....tuan rumah pun ok...so confirm la dh tgk semua rumah tu...mmg ok...agk selesa cma jarak jauh sikit dr opis...xpela dr xde rumah ..bila confirm je ramai plak member opis bgtau ada rumah sewa kt kwsn rumah dorang ..aduh padahal sblm tu rsnya byk kali dh ktorg tya kt member ada x rumah kosong kt kwsn rumah dorang..dan mmg xde la..akhirnya bila ktorg dh confirm dgn tuan rumah tu byk plak yg kosong nya...hmmm....dugaan betul...menguji tahap hati plak rsnya..ikut hati jahat nk je cancel tp ikut hati yg xbpe nk baik ni rsnya xbaik plak buat kt org mcm tu..sb tuan rumah tu mcm ok la..smlm lps kami pindah pun dia tya apa yg kami xberpuasa hati...ada jgk yg xbpe berkenan kt rumah tu...dia kata akan cuba btlkan scpt mungkin...harap2 la..huhuhu....xpela yg penting dh masuk rumah tu ...ok la bt masa mula2 susah sikit nk biasakan diri nanti lama2 ok la...huhuhu...

No comments:

Post a Comment