Monday, March 21, 2011

Hari Bertuah Anakanda Nur Qasrina Zulaikha..(20.3.2011)

sonok sgt ...sgt sonok...rsnya begitu bertuah pd hr Ahad (20.3.2011)...aku n kakak aku jalan2 g giant ...before tu ada member inform yg ada promosi susu Wyeth kt giant stadium shah alam...so maskot nya upin n ipin...so we all dgr upin n ipin mmg syiokk la sb mmg qasrina suka sgt dgn upin n ipin...klu kt umh pasang cite upin n ipin tu sehari suntuk pun xpe...sng kje mak ude n ibu..hehehehe...so kami pergi la giant nya..kwsn tmpt promosi kecil jgk la...so tgk promosi susu s-26 wyeth progress itu agk murah la dlm rm17.00 sekotak je...so aku beli sekotak...dpt la isi borang lucky draw..dlm hati mmg mengharap jgk sb xrmi yg beli....tgk dlm kotak lucky draw tu mcm xbyk borang tu...so isi nama aku n nma ank...so aku masukkan kertas tu dlm kotak tu...






sales promoter tu bgtau dlm kul 3 ptg bru dorang undi utk laucky draw tu...aku pun bwk la qas g playground dlu smntara nk tgu lucky draw...masa itu saja la suka2 kan...pastu lama jgk layan qas main...pastu nmpk la upin n ipin dtg kt palygorund tu..mula2 tu takut jgk ...kut2lah qas takut kan...tp tgk dia excited sgt...rupanya dia suka....oklah kan...pastu ktorg ikut la upin ipin smpi ke pentas utama...acara pun bermula...yg paling best bkn je qas yg dpt hamper...mcm2 soalan kuiz pengacara itu bagi...antaranya siapa yg ada no 26 dlm tarikh lahir ..aku pun angkat tgn sbb birthday aku 26 hb kan...so dptla beg kecik...pastu ada lg cri 26 keping duit 10sen...punya la kelam kelibut masa itu...aku n kakak aku mncari...dpt la jgk ..dpt puzzle kampung upin ipin 3D ....pastu aku tgu lucky draw...smpi ke akhir nya tgk mcm xde peluang je nk dpt ....aku pun ckp dgn kakak aku ..."jom kita pulang" sb mcm kecewa jgk xdpt lucky draw tu...so sblm blk tu kakak aku srh beli lg susu tu ..dh alang2 bln dpn xpyh beli...so aku pun mcm rs ok je....so aku cadang nk beli lg 2kotak...masa aku tgu promoter nk amik susu tu...aku pun terdengar la pengacara umumkan nama ank aku...punya la tekezut jgk la(wah dlm hati punya la suka)...hehehe...hamper paling akhir aku dpt...alhamdulilah...rezeki...hehehe...cpt2 aku panggil qas wktu ...terkial2 dia mengikut sekali..hehehehe...



muka aku yg sungguh gembira..hehehehe...qas masam je ..dh penat la tu...


so mmg suka...suka...suka...hehehehe....

so blk tu penuh la barang nya...penuh keta ..dgn 3beg susu+hamper+beg kecil+n key chain...penuh stroller...hehehehe....


ini hamper nya...







ini yg penuh gift2 nya..penuh bonet keta..hehehehe

apapun terima kasih Ya Allah diatas rezeki ini...alhamdulilah...:)

2 comments:

  1. bestnyerrrr...mmg lucky la iqa n qas yer...rugi x pegi..

    ReplyDelete
  2. rezeki kak...last2 minit dpt cabutan tu..hehehe

    ReplyDelete